Over blokkenschema.nl

Blokkenschema.nl is voor festivalbezoekers hun festival planner, gids en maatje voor het volle festivallandschap in Nederland en omstreken. De tool voor het perfecte festivalgevoel.

Welke artiest speelt wanneer en waar? Zowel voor, tijdens, als na het festival kunnen bezoekers laagdrempelig en snel acts, optredens, shows of festivals selecteren en gaande weg nieuwe muziek, bands of dj's ontdekken.

Jouw beste show, optreden of talk moet nog komen

Rond grote festivals ontvangen we 120.000 bezoekers per dag en 10% van deze bezoekers maken persoonlijke blokkenschema's en delen dit met vrienden. Inmiddels hosten wij honderden blokkenschema's van grote en kleinere festivals door heel Nederland en België. Kijk maar eens in het archief.

Ik wil zo'n blokkenschema voor mijn eigen evenement

Bent u een organisator van een festival of evenement en is dit precies wat u zoekt? Awesome!
Lees hier verder hoe u een blokkenschema voor uw evenement kunt krijgen.

Ben je marketeer, webbouwer of appbouwer en wil je gebruik maken van een blokkenschema en deze integreren op een website als plugin of embedden in een app? Dat kan! Lees verder :

  1. Voor webontwikkelaars en marketeers
  2. Voor appontwikkelaars
  3. of bekijk enkele demo's die verschillende configuraties opties tonen
  4. of bekijk de blokkenschema API documentatie

Blokkenschema aanleveren

Iedereen kan een blokkenschema aanleveren. De meeste blokkenschema's zijn aangeleverd door festivals zelf of vrijwillig door fanatieke festival bezoekers. Mis jij nog een blokkenschema of line-up van een festival en wil jij meehelpen deze in te vullen en aan te leveren?

Serving timetables since 2016

Geboren uit frustratie dat bestaande festival websites hun blokkenschema's vaak ongebruiksvriendelijk, traag of uberhaubt onvindbaar zijn. I'm looking at you Lowlands met je epileptische animaties. Ik wil gewoon een artiest kunnen aanklikken en kunnen luisteren of dat mijn smaak is. Ik wil niet voor elk festival wéér een aparte app moeten installeren. Dat kan toch beter? Daarom is blokkenschema.nl in de zomer van 2016 gelanceerd.

For the ❤ of music

Een snelle website die zowel op desktop als op mobiel bezoekers gebruiksvriendelijk en snel blokkenschema's en line-ups laat verkennen. Vervolgens je eigen favorieten kan bewaren om zo een persoonlijk spoorboekje te vormen en dit ook nog eens laat exporteren naar je eigen agenda en makkelijk laat delen met vrienden. Dat was er niet, maar nu wel!

Blokkenschema zorgt dat je erbij bent

Jou en je vriendengroep makkelijk artiesten, festivals en muziek laten ontdekken dat is ons motto. Als jij dankzij ons een nieuw festival of gave act hebt gezien, dan is onze missie geslaagd!

Discovering new music, one festival at a time

Made by maketime

Blokkenschema.nl is bedacht en ontwikkeld door maketime uit Haarlem.
Maketime maakt al meer dan 15 jaar professionele maatwerk high-traffic, high-performance offline-first websites en web applicaties.