Over blokkenschema.nl

Blokkenschema.nl is voor festivalbezoekers hun festivalplanner, gids en maatje voor het volle festivallandschap in Nederland en omstreken. Welke artiest speelt wanneer en waar. Zowel voor, tijdens, als na het festival kunnen bezoekers laagdrempelig en snel optredens, shows, festivals selecteren en gaande weg nieuwe muziek, bands en dj's ontdekken.

Zorgt dat je erbij bent

Rond grote festivals ontvangen we 120.000 bezoekers per dag en 10% van deze bezoekers maakt persoonlijke blokkenschema's en deelt dit met vrienden. Inmiddels hosten wij meer dan 150 blokkenschema's van grote en kleinere festivals door heel Nederland en België. Kijk maar eens in het archief.

Dat wil ik ook!

Bent u een organisator van een festival of evenement en is dit precies wat u zoekt? Awesome! Lees hier verder hoe u een blokkenschema voor uw evenement kunt krijgen.

Ben je webbouwer of appbouwer en wil je gebruik maken van een blokkenschema en deze integreren op een website of app? Dat kan! Lees verder voor webbouwers of voor appbouwers en kijk wat de mogelijkheden zijn.

Blokkenschema aanleveren

Iedereen kan een blokkenschema aanleveren. De meeste blokkenschema's zijn aangeleverd door festivals zelf of vrijwillig door fanatieke festival bezoekers. Mis jij nog een blokkenschema of line-up van een festival en wil jij meehelpen deze in te vullen en aan te leveren?

Anno 2016

Geboren uit frustratie dat bestaande festival websites hun blokkenschema's vaak ongebruiksvriendelijk, traag of uberhaubt onvindbaar zijn. I'm looking at you Lowlands met je epileptische animaties. Ik wil gewoon een artiest kunnen aanklikken en kunnen luisteren of dat mijn smaak is. Ik wil niet voor elk festival wéér een aparte app moeten installeren. Dat kan toch beter? Daarom is blokkenschema.nl in de zomer van 2016 gelanceerd.

For the ❤ of music

Een snelle website die zowel op desktop als op mobiel bezoekers gebruiksvriendelijk en snel blokkenschema's en line-ups laat verkennen. Persoonlijk schema's laat samenstellen en eenvoudig kan exporteren naar eigen agenda of makkelijk laat delen met vrienden. Dat zijn wij!

Motto

Jou en je vriendengroep makkelijk artiesten, festivals en muziek laten ontdekken. Als jij dankzij ons een nieuw festival of gave act tegen bent gekomen dan is onze missie geslaagd!

Discovering new music, one festival at a time

Made by Maketime

Blokkenschema.nl is bedacht en ontwikkelt door maketime uit Haarlem.
Maketime maakt maatwerk high traffic, high performance offline first websites en web applicaties.