Timetable/blokkenschema in iPhone of Android app

We hebben al een fantastische app, alleen een blokkenschema mist nog! Waarom niet een kant-en-klare responsive blokkenschema oplossing gebruiken? Als uw app een webview kan tonen, dan kunnen wij eenvoudig een standalone white label versie van een blokkenschema aanbieden die u via een speciale URL kunt tonen in uw iPhone of Android app.

Demo met verschillende settings

Hieronder een demonstratie van de verschillende mogelijkheden van de embed:

De doorgegeven GET parameters kunnen met elkaar gecombineerd. Indien je de ideale combinatie hebt gevonden voor jouw integratie, dan kunnen we deze settings ook centraal instellen.

Blokkenschema beheer

Voor het beheren van het blokkenschema krijgt uw toegang tot een eenvoudig CMS. Het is ook mogelijk dat wij het vullen van het blokkenschema uit handen nemen of een integratie maken met een bestaand systeem om dubbel invoerwerk te voorkomen.

Andere features

Wanneer een app gebruiker een van de blokken aanklikt dan worden deze opgelicht weergegeven, hiermee is het blok toegevoegd aan zijn/haar persoonlijke favorieten. De blokken kunnen aanklikbaar worden gemaakt of niet. De doorklik kan een popin tonen waar meer informatie over het blok kan worden geplaatst.

Het is ook mogelijk ons blokkenschema te gebruiken binnen een bestaande website.
Lees hier over de andere mogelijkheden en features.

Interessant? Of wil je weten of wij x of y ook kunnen doen?Neem contact op.