Over blokkenschema.nl

Blokkenschema.nl is voor festivalbezoekers hun festivalplanner, gids en maatje voor het volle festivallandschap in Nederland en omstreken. Zowel voor, tijdens, als na het festival kunnen bezoekers laagdrempelig en snel de mooiste optredens vinden, tofste shows opsporen, gaafste festivals selecteren en nieuwe muziek, bands of dj's ontdekken.

Discovering new music, one festival at a time

Rond grote festivals weten zo'n 120.000 bezoekers per dag ons te vinden en maakt zo'n 10% van deze bezoekers persoonlijke blokkenschema's die zij delen met vrienden. Inmiddels hosten wij meer dan 150 blokkenschema's van grote en kleinere festivals door heel Nederland en Belgie.

Blokkenschema aanleveren

Iedereen kan een blokkenschema aanleveren. De meeste blokkenschema's zijn aangeleverd door festivals zelf of vrijwillig door fanatieke festival bezoekers. Mis jij nog een blokkenschema of line-up van een festival en wil jij meehelpen deze in te vullen en aan te leveren?

Voor festival en evenement organisatoren

Blokkenschema.nl is voor festival en evenmenten organisaties de tool om snel (binnen 30 minuten) een complete timetable en line-up in elkaar te zetten en te publiceren op ons zoekmachine vriendelijke platform met groot bereik voor een breed festival publiek.

Bekijk alle features, neem contact op of lees hier hoe u direct kunt starten met ons blokkenschema op uw eigen website te plaatsen.

Anno 2016

Geboren uit frustratie dat bestaande festival websites hun blokkenschema's vaak ongebruiksvriendelijk of via Google onvindbaar zijn, line-ups niet eenvoudig konden worden voorbeluisterd en er ook nog eens elk festival weer een aparte app geïnstalleerd moet worden, is blokkenschema.nl gestart.

For the ❤ of music

Een snelle website die zowel op desktop als op mobiel bezoekers gebruiksvriendelijk blokkenschema's en line-ups laat verkennen en eenvoudig laat exporteren naar eigen agenda en deelbaar maakt naar vrienden.

Motto

Jou en je vriendengroep makkelijk artiesten, festivals en muziek laten ontdekken. Als jij dankzij ons een nieuw festival of gave act tegen bent gekomen dan is onze missie geslaagd!

Made by Maketime

Blokkenschema.nl is bedacht en ontwikkelt door ontwikkelaar maketime uit Haarlem. Maketime is gespecialiseerd in maatwerk high traffic, high performance offline first websites en web applicaties en heeft meer dan 20 jaar ervaring.