Over blokkenschema

Discovering new music, one festival at a time

Blokkenschema.nl is jouw festivalplanner, gids en maatje voor het volle festivallandschap in Nederland en omstreken. Zowel voor, tijdens als na het festival. Hopelijk ben jij daardoor bij de mooiste optredens, de gaafste festivals en ontdek je nieuwe muziek.

Voorpret

Welke artiesten komen waar, op welk podium, hoelaat en hoe klinkt die artiest? Voorbeluisteren, inlezen en voorpret hebben. Zodra er namen bekend worden gemaakt verschijnen ze op de line-up pagina van het festival hier.

Napret

Wanneer het festival achter de rug is en je hebt je planning totaal losgelaten, dan kan je hier terugpluizen waar je dan wel bij was. Wij zijn er om je after-festival-dip te overbruggen en plannen te maken voor het volgende concert.

Hoe werkt het?

Ga naar de festival pagina, vink op de line-up (of indien al bekend de blokkenschema) pagina aan welke artiesten je wilt zien. Klik op een naam van een band er opent een popin waar je de "Wil ik zien"-knop ziet staan en een korte clip van de muziek van de artiest kunt beluisteren. Heb je een aantal artiesten aangevinkt, dan vind je jouw eigen lijst terug onder "Mijn schema".

Deel jouw festival schema

De link van jouw schema is uniek en kun je dus delen met vrienden, zodat zij ook kunnen zien waar jij heen wilt gaan. Of andersom; vrienden sturen jou hun special selection. Hopelijk wordt je geïnspireerd en ontdekken jullie op deze manier nieuwe bands of muziek!

Zodra het blokkenschema bekend is, zie je gelijk op tijd gesorteerd jouw persoonlijke blokkenschema. Je planning is gelijk gemaakt. Je kunt je eigen schema vervolgens eenvoudig exporteren naar je eigen agenda app (via ical) of oldskool uitprinten.

Dus ik hoef niets te installeren of mij te registeren?

Nope. Wij zijn lekker laagdrempelig, geen registratie (zie Privacy en Disclaimer), bezoek deze website en je kan los. Doel van blokkenschema.nl is alle festivals te verzamelen, niet per festival een andere app.

Begin gelijk, vink jouw artiesten aan en je bent klaar

Jij en je vriendengroep zonder drempels artiesten, festivals en muziek laten ontdekken, daar worden we blij van.

Wie zitten er achter blokkenschema.nl?

Blokkenschema.nl is bedacht en met liefde ontwikkelt door web applicatie ontwikkelaar maketime uit Haarlem. Maketime is gespecialiseerd in maatwerk high traffic, high performance offline first websites en web applicaties.

For the ❤ of music

De blokkenschema's zijn aangeleverd door festivals en vrijwilligers. Ook jij kan helpen!

Voor festival organisatoren

Ook op blokkenschema.nl staan? Of ons blokkenschema met alle features op uw eigen website integreren? Dat kan! Neemt contact op.