Timetable/blokkenschema voor mijn evenement

Een blokkenschema is voor uw evenement het laatste station, maar voor bezoekers het vertrekpunt naar het toeleven en voorpret beleven van uw festival. Bezoekers willen weten wanneer ze waar moeten zijn, keuzes maken bij gelijktijdige optredens (clashes) en zich uitgebreid kunnen verdiepen in artiesten, voorbeluisteren, socials opzoeken, volgen en een eigen planning of schema samenstellen en die delen met vrienden. Dat weten wij als geen ander, want dat doen zo'n 120.000 bezoekers per dag in de pieken van het festivalseizoen op blokkenschema.nl

Enkel een PDF download of een Instagram post met een afbeelding, echt waar?!

Een blokkenschema online zetten is een tijdrovende klus en deze interactief maken met mogelijkheid favorieten te kunnen aanvinken en deze deelbaar maken zijn functionaliteiten die niet eenvoudig zijn te bouwen. Dat wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden, wij hebben instructies voor uw webbouwer en appbouwer hoe zij snel en eenvoudig blokkenschema.nl kunnen integreren in een bestaande website of Android of iPhone app.

White label

Ik wil zo'n blokkenschema, maar wil niet getoond worden op blokkenschema.nl. Geen probleem. Sterker nog, de meeste klanten die gebruik van ons maken hebben standalone blokkenschema's en zijn opzettelijk verborgen in het archief, upcoming en footer van blokkenschema.nl.

Promotie

Blokkenschema.nl is een zoekmachine vriendelijke platform met groot bereik bij een breed festival publiek. Uw evenement kan op verschillende manieren onder de aandacht worden gebracht bij onze bezoekers en volgers. Niet alleen in aanloop en tijdens, maar ook na afloop van een festival komen veel bezoekers terug en blijven plakken om hun festival op blokkenschema.nl te herbeleven en plannen te maken voor een volgend bezoek. Een perfect moment om uw volgende evenement onder de aandacht te brengen! Binnenkort ook te zien op ...

Ready to launch

Hoe snel kan een blokkenschema live? Het is mogelijk om binnen 30 minuten een complete timetable en line-up in elkaar te zetten en te publiceren op blokkenschema.nl. Dit kunt u aan ons uit handen geven of zelf via ons CMS invoeren en beheren. Als dit blokkenschema vervolgens in een externe website of app geïntegreerd moet worden komt die integratie tijd van de externe partij er nog bij. Uiteraard is dat een fractie van zelfbouw.

Hier staan alle features uitgebreid opgesomd.