Melkweg kiest voor blokkenschema.nl

De Melkweg in Amsterdam is een van de bekendste poppodia van Nederland en biedt een breed scala aan muziekstijlen. Zij organiseren meerdere keren per jaar in-house festivals en clubavonden waarbij alle zes zalen worden gebruikt.

Screenshot blokkenschema.nl implementatie Melkweg website
Ons blokkenschema geïntegreerd op de Melkweg website.

Om de bezoekers een duidelijk overzicht te geven van de line-up en de tijden waarop de artiesten spelen en een echt festivalgevoel te geven, heeft de Melkweg gekozen voor een samenwerking met ons en embedden zij nu ons blokkenschema voor hun festivals.

"Ik ben heel erg tevreden. Het zag er goed uit en ook veel positieve reacties op gekregen intern. Deze statistieken helpen daar ook zeker bij, die komen aardig overeen met wat op de dag zelf gebeurde."

Aldus Jill Mos van Melkweg Marketing

De bezoekers statistieken en aangevinkte favorieten die wij verzamelen geven de Melkweg een duidelijk beeld van de populariteit van de artiesten en inzicht in de verwachte drukte waarop zij hierop inspelen.

Bekijk bovenstaande voorbeeld live op Melkweg.nl of lees meer over alle mogelijkheden. Ook samenwerken of een blokkenschema op je eigen website in jouw huisstijl voor jouw evenement? Neem contact met ons op.

Published