Masterclass Het Perfecte Wijnglas | Barbara Verbeek (Royal Leerdam) [ZOET] op Welkom in de wereld van food
- Bezoek
aan Kaldenberg op de versafdeling van Sligro Veghel [UMAMI] - Bezoek
aan Ruig Wild & Gevogelte op de versafdeling van Sligro Veghel [UMAMI] - Bezoek
aan SmitVis op de versafdeling van Sligro Veghel [UMAMI] - Bezoek
de subtitelverschillende Meet & Greet Pleinen DRANKEN | NON FOOD | FOOD | VERS | CULINAIR | SAMEN STERK MET SLIGRO - Borrel
[BAR] - Challenge
Show je skills: wie maakt het mooiste gerecht? [WELKOM] - Culinaire
masterclass Dutch Cuisine | Sietse Blummel (Executive Chef ZiN Inspiratielab) [KOOKTHEATER] - Dit
is Sligro - Ontdek 90 jaar Sligro! [START BIJ VERZAMELPUNT SAMEN STERK MET SLIGRO] - Geniet
van heerlijke lunchgerechten in het Restaurant van ZiN Inspiratielab [BAR/RESTAURANT] - Maak
kennis met één van de 50 Sligro zelfbedieningsgroothandels: Sligro Veghel [START BIJ VERZAMELPUNT SAMEN STERK MET SLIGRO] - Masterclass
Cocktails & Food | Chi Ho Ta [PITCHROOM] - Masterclass
Het Perfecte Wijnglas | Barbara Verbeek (Royal Leerdam) [ZOET] - Masterclass
Outdoor Cooking met Jord Althuizen [OUTDOOR COOKING] - Masterclass/
Demo Vlees (Kaldenberg) [OUTDOOR COOKING] - Masterclass/
Demo Wild & Gevogelte (Ruig Wild & Gevogelte) [START IN BIOSCOOP] - Ontvangst
bij ZiN Inspiratielab [ZINTUIGENLAB] - Plenaire
afsluiting door dagvoorzitter Laurens Raven [BAR] - Plenaire
opening door dagvoorzitter Laurens Raven [ZINTUIGENLAB] - Sligro
en Heineken in één bestelling: hoe werkt dat? [BITTER] - Slim
Ondernemen : verbeter het rendement van je zaak | Loes Scheijven & Pascal van den Barselaar) (Sligro Food Group) [AUDITORIUM] - Word
nóg beter in je vak en business bij ZiN Inspiratielab | Kristel Heerkens (ZiN Inspiratielab) [AUDITORIUM]