ZiNtuigenlab
Ontvangst
Plenaire opening
Plenaire afsluiting
Borrel
Bioscoop
Uncut & Unfiltered: Het Chili van Luis Felipe Edwards | Luis Felipe Edwards
Uncut & Unfiltered: Het Chili van Luis Felipe Edwards | Luis Felipe Edwards
Zoet
Het nieuwe Spanje - van Verdejo tot onbekende wijnparels | Magda van der Rijst
Het nieuwe Spanje - van Verdejo tot onbekende wijnparels | Magda van der Rijst
Zout
Wijnfouten, wijnkwaliteit en de schoonheid van de imperfectie | Tim Monten & Merijn Corsten
Wijnfouten, wijnkwaliteit en de schoonheid van de imperfectie | Tim Monten & Merijn Corsten
Pitchroom
Champagne Bouché: reis door de geschiedenis van het familiebedrijf | Nicolas Bouché
Champagne Bouché: reis door de geschiedenis van het familiebedrijf | Nicolas Bouché
Boardroom
Pasqua: house of the unconventional
Pasqua: house of the unconventional
Umami
Zoet, zoeter, zoetst | Claudia van Dongen
Zoet, zoeter, zoetst | Claudia van Dongen
Bitter
Ontdek dé iconen uit de Bordeaux | Mathilde Le Collen
Ontdek dé iconen uit de Bordeaux | Mathilde Le Collen
Ontdek dé iconen uit de Bordeaux | Mathilde Le Collen